Hočemo ustvariti svobodno republiko ponosnih slovenskih državljanov, zato bomo pred sodišča spravili vse, ki so si svoje roke umazali s tajkunsko tiranijo.

Za republiko pokončnih slovenskih državljanov

Hočemo ustvariti svobodno republiko ponosnih slovenskih državljanov, zato bomo pred sodišča spravili vse, ki so si svoje roke umazali s tajkunsko tiranijo.

Naša nova stranka bo spremenila podobo Slovenije. Pripravili smo prelom s preteklostjo, nemožnostmi, revščino in nemočjo, ki še vedno vlada nad slovenskimi državljani. Poklicani smo, da očistimo Slovenijo od politično-tajkunske elite in delujemo za boljši jutri z eno samo močno voljo. S slovenskim ljudstvom smo eno in iz njegovega telesa bomo zato odstranili vse parazite. Nastopili bomo proti neredu, dezorganizaciji, kaosu in saboterjem interesov slovenskega naroda. Hočemo ustvariti svobodno republiko pokončnih in ponosnih slovenskih državljanov, zato bomo pred posebna hitra sodišča spravili vse, ki so si svoje roke umazali s proti-slovensko tajkunsko tiranijo. Sledimo besedam Saint-Justa med frencosko revolucijo (26. 2. 1794): »Hoteli ste republiko. A če zavračate tisto, kar jo vzpostavlja, potem bo republika pod svojimi ruševinami pokopala ljudstvo. Tisto, kar vzpostavlja republiko, je popolno uničenje vsega tistega, kar se ji zoperstavlja. Mar nimate pravice ravnati z zagovorniki tiranije tako, kot drugod ravnajo z zagovorniki svobode«. Pravno nasilje na političnimi gangsterji, tajkuni in banksterji osvobaja državljane Slovenije pred nasiljem teh tiranov. Hitre, ostre in kvalitetne sodbe so orodje svobode slovenskih državljanov. Sprejeli bomo zakone, ki bodo ostro ločili dobro in zlo, da bi zlo, krajo in laž odstranili iz naše družbe. Slovensko nacijo nameravamo očistiti z zakonitimi sredstvi, začenši s tistimi političnimi despoti in tajkunskimi tirani, ki so globoko vpleteni v zaroto proti Sloveniji in prodajajo njene interese za judežev denar. Odstranili bomo zagrinjalo, ki skriva lopove, preoblečene v demokrate in poslovneže. Naš cilj je zmaga republike državljanov in poraz njenih koristolovskih nasprotnikov. Vodi nas ljubezen do domovine, osvobodjene njenih krvosesov: izvedli bomo veliko amputacijo, ki bo slovenskemu narodnemu telesu vrnila zdravje. Odstranili bomo politično-tajkunsko gangreno, ki preži, da bo okužila vse preostalo telo. Oblast v Sloveniji pripada vsem poštenim državljanom in delovnim ljudem. Oblast ne pripada nikomur izmed nas: naša nova stranka je zgolj hlapec državljanov in delovnih ljudi, ki manifestira ljudsko voljo. Zavrnite vladajočo laž in se nam pridružite. Za začetek skupaj z Vaclavom Havlom recite: »nočem umreti kot idiot«.Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed