Zavarovali bomo naše meje, zagnali slovensko gospodarstvo, omogočili socialno pravičnost, Slovenije pa se bodo njeni nasprotniki spet bali.

Za močno Slovenijo!

Zavarovali bomo naše meje, zagnali slovensko gospodarstvo, omogočili socialno pravičnost, Slovenije pa se bodo njeni nasprotniki spet bali.

Zavračamo Bruselj, ki s svojimi protislovenskimi neoliberalnimi zahtevami uničuje slovensko samostojnost in blagostanje. Nemci s posojanjem denarja in kupovanjem slovenskih državnih podjetij izvajajo tisto, kar nacistična Nemčija z vojsko ni mogla. Zavračamo tak kapitalizem, ki ne upošteva slovenskih nacionalnih interesov. Tujcem se podjetja prodajajo izjemoma, ko ni druge boljše možnosti, še posebej pa se jih ne sme prodajti Hrvatom, ki že četrt stoletja vodijo ostro protislovensko politiko. Spomnite se samo vsega okoli zgodbe o Agrokorjevem prevzemu Mercatorja. Hrvaški prevzem Mercatorja je bil nacionalna izdaja, od katere so profitirali hrvaški proizvajalci na račun razpada slovenske ekonomije. Smo proti škandalozni zahtevi po izplačilu varčevalcev hrvaške LB. Zahtevamo, da Hrvaška prizna slovensko suverenost nad celovitim Piranskim zalivom in prost dostop do odprtega morja, sicer si ga bomo vzeli sami. Z geslom »Slovenijo Slovencem« mislimo skrajno resno. Poleg Hrvatov so tu tudi Avstrijci, ki kupujejo naš les, potem pa nam prodajajo lesne izdelke, narejene prav iz našega lesa, Srbi v Fructalu, še posebej pa prodirajoči muslimani in migranti, ki hočejo izničiti slovensko kulturo. Nasprotno, vzpostavili bomo nacionalno ekonomijo z močnimi slovenskimi podjetji, ki bodo osvajali Balkan, tako kot naši športniki osvajajo medalje. Zato potrebujemo poceni, vendar močno državo, ki naj uredi poslovno okolje, zagotovi pogoje za nova delovna mesta in uvede red ter disciplino. Zavarovali bomo naše meje, znova zagnali slovensko gospodarstvo, omogočili socialno pravičnost vsem državljanom, Slovenije pa se bodo njeni nasprotniki spet bali.Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed