Politika obstoječe vlade dokazuje, da ta vodi svojo – v korist tajkunskih dobičkov namenjeno – vojno proti lastnim državljanom.

Vojna proti lastnim državljanom

Politika obstoječe vlade dokazuje, da ta vodi svojo – v korist tajkunskih dobičkov namenjeno – vojno proti lastnim državljanom.

Svinčena leta po finančni krizi leta 2008 v Sloveniji še kar trajajo. Slovenska kriza se bo nadaljevala, dokler bo oblast v rokah držala politično-tajkunska elita, ki ob vsakih novih volitvah državljanom obljubi vse mogoče samo zato, da od njih dobi volilni glas. Na ta pritlehen način je slovenski državljan oropan svoje volje, slovensko ljudstvo pa svoje suverenosti. Zato nas lahko obstoječa oblast vodi v multu-kulti svet, v katerem za slovenske vrednote ne bo več veliko prostora. Za nas je ljudska suverenost povezana z ustavnim patriotizmom: patriotizem pomeni, da se postavimo v vlogo nosilcev slovenske zgodovinske skupnosti in njenih vrednot, med katerimi je na prvem mestu svoboda, na drugem pa solidarnost – vsi za enega, eden za vse. Slovenska skupnost je skupnost razsodne moči, obrambe narodnih interesov, vseh vrst svobode, varnih meja in skupnih vrednot slovenskega grba in zastave. Zato ne bomo dovolili, da obstoječa oblast nadaljuje s svojim proti-slovenskim etničnim čiščenjem slovenskih državljanov, ki zaradi represije, nemožnosti, nezaposlenosti in revščine bežijo iz domovine – mnogi za vedno. To, kar počne vladajoča politično-tajkunska elita nad Slovenci, je politicid, počasno ubijanje slovenskega naroda in njegove volje do življenja. Socialna in demografska politika obstoječe vlade dokazuje, da ta vlada vodi svojo – v korist tajkunskih dobičkov namenjeno – zasebno državljansko vojno proti lastnim državljanom. Zamočvirjeni hodniki vladnih soban v Ljubljani so središče velikega birokratskega Leviathana, ki slovenskemu narodu pije kri. Čas je za novo slovensko nacionalno prebujenje. Udarimo nazaj! Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed