Vsi klici k pravni državi bodo izzveneli v prazno, dokler nam iz politično-tajkunske elite vladajo najresnejši kandidati za Dob, začenši s Cerarjem samim.

Vladajo nam bodoči zaporniki

Vsi klici k pravni državi bodo izzveneli v prazno, dokler nam iz politično-tajkunske elite vladajo najresnejši kandidati za Dob, začenši s Cerarjem samim.

V strankah vladajoče politično-tajkunske elite se je interes »etičnih« stremuških svetohlincev povzpel nad interes slovenskega naroda. Ta interes za lasten žep je koncept zaščitniške države, ki vsem (ne)zaposlenim na obroke deli porcije drobnih giric, namesto da bi dopustila, da si ljudje sami nalovijo velikih rib. Vsi klici k pravni državi bodo izzveneli v prazno, dokler nam iz te elite vladajo najresnejši kandidati za Dob. Začenši s predsednikom vlade Cerarjem samim: če je ministrica Setnikar Cankarjeva za 600.000 evrov odstopila v enem dnevu, bi moral Cerar v skladu s svojimi etičnimi načeli za 300.000 evrov odstopiti v pol dneva. SMC bi bila na ravni svoje naloge, če bi na svojo zastavo zapisala čistko vseh – predvsem lastnih – političnih pustolovcev in nesposobnežev, tajkunov in lopovov, izkoreninjenje korupcije, nepotizma in privilegijev, pa če je za to potrebno desetkrat povečati Dob. Ker pa je »pravna država« zgolj modno geslo, mnogi mladi in najsposobnejši Slovenci volijo z nogami, tistim, ki ostajamo, pa ne ostane drugega, kot da zavračamo vsakodnevne laži nesposobne vlade SMC in njenih režimskih trobil. Pred vladajočo elito pač ne bomo idioti (Havel). Takšna kot je, pomeni zaroto proti vsem slovenskim državljanom, ki že desetletje praktično živijo v kriznem izrednem stanju. Nekoč nam je vladala prva liga LDS, danes nam po drugi ligi LDS (Pozitivna Slovenija) s SMC vlada tretja liga LDS, ki je Sloveniji v najkrajšem možnem času vzela prihodnost, državljanom pa dostojanstvo. Prihodnost pripada nam, zato si jo bomo vzeli nazaj. Za začetek bomo v Sloveniji uvedli red!


Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed