Pahor, Cerar, Erjavec in Janković so s svojo prorusko tajkunsko mafijo Slovenijo pred svetom osramotili kot zabito ničvredno rusko provinco.

Slovenski ponos nima cene

Pahor, Cerar, Erjavec in Janković so s svojo prorusko tajkunsko mafijo Slovenijo pred svetom osramotili kot zabito ničvredno rusko provinco.

V Sloveniji so nedolžni predlogi za minimalne reforme v prid gospodarstva, svobodnejšega podjetništva in tujih investicij, razvpiti za neo-liberalizem in desni radikalizem. Kdor blagi liberalizem nujnih strukturnih reform v Sloveniji razglaša za neo-liberalizem, je boljševik. A tako ne pridemo daleč, še manj pa pomagamo izmučeni Sloveniji. Njena politična nestabilnost izhaja že iz dejstva, da je tranzicijska desnica (SDS) preslabotna za prevzem oblasti, tranzicijska levica (SMC, SD, Desus) je prešibka, da bi jo lahko utrdila, edina doslejšnja resna reformna desna sredina (NSi) pa je na obrobju. Slovenija je v razmerah, ko se bo morala vsaka nova sredina soočiti z razbohoteno socialno demagogija, kamor se kanalizira velik del sicer produktivnega družbenega nezadovoljstva. Nezadovoljstva z vlado SMC, ki ostaja lakaj tajkunov šefov in pojavna oblika vsemogočne državne birokracije. Reformni prelom s tajkunskim režimom ne bo mačji kašelj, kajti ta s svojimi ideološkimi aparati države suvereno obvladuje vse sfere: v politiki vlada s politično-tajkunsko večino v parlamentu, za vsak primer pa ima svoj komunistični podmladek tudi v opoziciji; sindikati so največja tiha socialistična stranka; večina medijev na čelu z osrednjim časnikom Delo objavlja vse, kar je zaukazano iz kabineta predsednika vlade; pravna država je prestreljena s »kučanovskimi« sodniki; v kulturi vladajo radikalne levičarske »alternative«; pri družinski vzgoji je car Tito očija in mamice, mladina pa poskakuje v ritmu socialistične nostalgije; v šoli se uči socialistično zgodovino, kdor poudarja vrednote slovenske osamosvojitve pa je slej ko prej ujet, izključen, sankcioniran. Tajkunska elite in njeni politični hlapci perejo umazani denar za ruskega komunistično-tajkunskega avtokrata Putina in od njega za to dobivajo medalje (Janković /PS/, Kopač-Mrakova /SD/). Za judežev ruski denar si mažejo roke z nekom, ki pobija svoje politične nasprotnike, okupira ozemlja sosednjih držav in načrtuje mafijsko obvladati ves svet. Pahor poljublja roko Putinu, Cerar pred njim klečeplazi, Erjavec s svojo prorusko mafijo zagovarja ruske tajkunske interese v EU, Janković predsednika evropske komisije poučuje, da je treba odpraviti ekonomsko blokado Rusije. Slovenijo so pred svetom osramotili kot zabito ničvredno rusko provinco. Nič več: državljani, ki nas podpirajo, imajo za cilj postati pokončni državljani dobre države. Prav kmalu bomo najlepšo državo na svetu počistili s to nesnago. Slovenski ponos nima cene. Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed