Slovenija je ogrožena od zunaj in od znotraj: enaka nevarnost prihaja od preveč odprtih meja kot iz Pahorjevih soban v Ljubljani.

Slovenija je ogrožena

Slovenija je ogrožena od zunaj in od znotraj: enaka nevarnost prihaja od preveč odprtih meja kot iz Pahorjevih soban v Ljubljani.

Nekaj gnilega je v deželi Slovenski. Nekaj je s Slovenijo hudo narobe in vemo kaj to je. Vladajoča politično-tajkunska elita s Pahorjem na čelu vsak dan izrablja našo svobodo in denar za to, da utrjuje svojo sprevrženo oblast. Slovenci potrebujemo delo in varnost, namesto tega pa dobivamo divjo globalizacijo, ki nas meče iz služb, in migrante, ki bodo zasedli naša delovna mesta. Kaj dela Slovenijo za Slovenijo, kaj dela Slovenca za Slovenca? Slavna karantanska zgodovina, kmečki upori, Prešern, osamosvojitev, ponos na dosežke naših ljudi – predvsem pa enakopravnost med nami. Te pa je pod obstoječim Pahorjevim režimom vse manj: prepad med bogatimi in revnimi je vse večji, širi se revščina, slovenske meje pa so odprte tako za ekonomske migrante kot za kriminal. Slovenija je ogrožena od zunaj in od znotraj: enaka nevarnost prihaja od odprtih meja za tujce kot iz Pahorjevih soban v Ljubljani. Pahor je prodal slovenska podjetja, nad Slovenci izvedel finančni genocid, uničil delovna mesta za mlade in skrunil slovenski ponos s proslulim Arbitražnim sporazumom. Ne sprejemamo takšne zgrešene politike: vladajoča elita je s Pahorjem vred izgubila moralni kompas in namesto naših ljudi, ki živijo v revščini, z našimi davki podpira migrante z ozadjem radikalnega islama. Zavračamo nekulturo islamskega totalitarizma in proti-civilizacijskega obnašanja, ki je tuje tradicionalni slovenski kulturi. Slovenski domoljubi, čas je za spremembe. Čas je, da se molčeča večina v Sloveniji prebudi. Čas je za pošteno politiko, ki bo sprejela zakonodajo v prid povečanje naše svobode, delovnih mest in varnosti. Čas je, da se zaustavi povečevanje legalne in ilegalne migracije. V imenu slovenskega ljudstva pravimo: Slovenijo slovenskim državljanom! Na te državljane je Pahor, ki se ukvarja samo z lovom na nove in nove privilegije, pozabil. Naj mu na volitvah sodi ljudstvo. Naj bo leto 2017 leto našega prebujenja! Slovenija je NAŠ dom, tako kot je Pahorjev dom na Dobu. Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed