Slovenija je ogrožena od zunaj in od znotraj: enaka nevarnost prihaja od odprtih meja za migrantske tokove in kriminal kot iz tajkunskih vladnih soban v Ljubljani.

Slovenija je naš dom

Slovenija je ogrožena od zunaj in od znotraj: enaka nevarnost prihaja od odprtih meja za migrantske tokove in kriminal kot iz tajkunskih vladnih soban v Ljubljani.

Nekaj gnilega je v deželi Slovenski. Nekaj je s Slovenijo hudo narobe in vemo kaj to je. Vladajoča politično-tajkunska elita vsak dan izrablja našo svobodo in denar za to, da utrjuje svojo sprevrženo oblast. Slovenci potrebujemo delo in varnost, namesto tega pa dobivamo divjo globalizacijo, ki nas meče iz služb, mlade poganja čez prag domovine, starejše v obup zaradi revščine. Kaj dela Slovenijo za Slovenijo, kaj dela Slovenca za Slovenca? Slavna karantanska zgodovina, kmečki upori, Prešern, osamosvojitev, ponos na dosežke naših ljudi – predvsem pa enakopravnost med nami. Te pa je pod obstoječim režimom vse manj: prepad med bogatimi in revnimi je vse večji, širi se revščina, slovenske meje pa so nevarno odprte tako za migrantske tokove kot za kriminal. Slovenija je ogrožena od zunaj in od znotraj: enaka nevarnost prihaja od odprtih meja kot iz vladnih soban v Ljubljani. Ne sprejemamo takšne zgrešene politike: vladajoča elita je izgubila moralni kompas in namesto naših ljudi, ki živijo v revščini, z našimi davki podpira migrantske kvote. Zavračamo nekulturo radikalnega islamskega totalitarizma in proti-civilizacijskega obnašanja, ki je tuje tradicionalni slovenski kulturi. Slovenski domoljubi, čas je za spremembe: hočemo poceni državo, nižje davke, nova delovna mesta in varne meje. Čas je, da se molčeča večina v Sloveniji prebudi. Čas je za pošteno politiko, ki bo sprejela zakonodajo v prid povečanje naše svobode, delovnih mest in varnosti. Čas je, da se zaustavi legalne in ilegalne migracije. V imenu slovenskega ljudstva pravimo: Slovenijo slovenskim državljanom! Na te državljane je vladajoča elita, ki se ukvarja samo z lovom na nove in nove privilegije, pozabila. V imenu ljudstva jim bomo sodili. Naj bo leto 2017 leto našega prebujenja! Slovenija je NAŠ dom! Z nami bo Slovenija ponosna, močna in varna. 


Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed