Mi smo edina resnična opozicije temu cirkusu levice in desnice, ki nas vleče navzdol v vse večjo primerjalno nerazvitost in relativno revščino.

Proti Cerarjevim tajkunom in Janševim nesposobnežem

Mi smo edina resnična opozicije temu cirkusu levice in desnice, ki nas vleče navzdol v vse večjo primerjalno nerazvitost in relativno revščino.

Cerarjeva zmaga na prejšnjih parlamentarnih volitvah se je prelila v koalicijo, je politično zasedla vse, kar je v tej državi zasesti mogoče. To pa je v okoliščinah, ko so državo ugrabile tajkunske interesne skupine in ko je zmagala programsko in svetonazorsko izpraznjena stranka lahko pomenilo samo enostavno in popolno zavojevanje celotne družbe s strani rentnikov. Predatorji so razpostrli svoje lovke po Cerarjevi stranki in volivci so dejansko izglasovali delitve infrastrukture, energetike, Telekoma, Petrola, ostalih paradržavnih podjetij in poslov. Ni lažje zagotoviti svojih rent, kot preko stranke, ki je vsebinsko izpraznjena - oziroma stranke, kjer njen lider ne more izdaviti niti enega konkretnega stavka, pa čeprav ga je cela leta polno po vseh medijih. S Cerarjem so preživijo predatorji in korumperji, predatorski in roparski kapitalizem, v katerem je vladajoča politična elita pripustila predatorje k plenu. Glede na to, kako zelo so se razpasli predatorji v slovenski ekonomiji, so Cerarjevi kadri, ki so predstavljali birokratsko brezbarvnost ali pa so celo sami pomaknjeni v sivino, garant za zagotavljanje tajkunskih rent. Pohvaliti velja tudi večnegau pretendenta za drugo mesto, Janeza Janšo, ki mu je spet uspelo, da ni zmagal. Na žalost njegovo zmagoslavje ni popolno, ker na desni strani parlamenta ni ostal sam, tako kot si je iskreno želel. Glavna strategija SDS je bila itak kanibalizacija desnice. Povedano drugače: dovolj imamo tudi desničarskih luzerjev, ki nimajo jajc postati murgelska alternativa, ob tem pa se že 25 let cmerijo, kako hudo da jim je in kaj vse da jih ovira. Spokajte desnjaki, s svojo nesposobnostjo in odsotnostjo iz realnosti ste nam namreč skuhali nenormalno dolgo vladavino tranzicijske tajkunske levice. Mi smo edina resnična opozicije temu cirkusu, ki nas vleče navzdol v vse večjo nerazvitost in relativno revščino.Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed