Politično-tajkunska elita je s svojo nesposobnostjo in pogoltnostjo Slovenijo zapeljala v brodolom; da jo premagamo, na volitvah potrebujemo tvoj glas.

Potrebujemo tvojo (po)moč!

Politično-tajkunska elita je s svojo nesposobnostjo in pogoltnostjo Slovenijo zapeljala v brodolom; da jo premagamo, na volitvah potrebujemo tvoj glas.

Napovedujemo državljansko vojno političnim gangsterjem na oblasti, njihovim tajkunom in banksterjem. Državljanom Slovenije pa napovedujemo uvedno ofenzivnega načela enakosti: enako udeleženost vseh državljanov pri vzpostavljanju nove politične oblasti. Ta naša nova oblast bo materialno bogastvo, proizvedeno po slovenskih državljanih, postavila v službo ideje pravičnosti in napredka – družbenega miru, gospodarske svobode, neposredne demokracije in države blaginje za vse. Da bi to dosegli moramo z oblasti odstraniti umazane politike in tajkune, ki jih za svoj žep podpirajo. To pomeni, da moramo odstraniti oba dela vladajočega razreda – tiste, ki politično vladajo (SMC, SD, Desus), in tiste, v imenu plenilsko-kapitalskih interesov katerih se vlada (tajkuni in banksterji). Slovenija je glede na svoje zmožnosti zaradi vladavine politično-tajkunske elite v krizi že celo desetletje. Ali kot pravi Gramsci: »Kriza je natanko v dejstvu, da staro odmira in da se novo ne more roditi; v tem medvladju se pojavlja velika obilica morbidnih simptomov«. Natanko tako: politično-tajkunska elita odmira, ker ni več sposobna državljanom ponuditi višjega standarda, ampak le še več izkoriščanja; novo se do danes še ni moglo roditi, ker je bilo ljudstvo prek medijev politično-tajkunske elite zavedeno; v vmesnem obdobju pa so se pojavili morbidni simptomi z imeni Pahor, Cerar, Erjavec, Bratušek itd. Naša bodoča nova stranka hudo krepi sile novega – novega rojstva Slovenije, preporoda slovenskih državljanov in novega reda. Politično-tajkunska elita je s svojo nesposobnostjo in pogoltnostjo Slovenijo zapeljala v brodolom. To družbo tolovajev bomo spravili tja, kamor spada, hkrati pa bomo storili vse, kar je v naši moči, da se uveljavi glas tistih, ki jim je bila prizadejana krivica. Za to, da to storimo, potrebujemo tvojo (po)moč – tvoj glas!Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed