Klavrna politika SMC, SD in Desusa vladajoči politično-tajkunski eliti jemlje sleherno moralno pravico, da še naprej vlada slovenskemu narodu.

Postali bomo gospodarji svoje usode

Klavrna politika SMC, SD in Desusa vladajoči politično-tajkunski eliti jemlje sleherno moralno pravico, da še naprej vlada slovenskemu narodu.

Slovenija pod oblastjo politično-tajkunske elite doživlja dramo birokratskega uničevanja razvojnih potencialov, izganjanja vsega dobrega v tujino in represivnih ukrepov nad tistimi, ki ostajajo in bi se želeli ukvarjati s podjetništvom. Neka drugačna, narodno zavedna in svobodnjaška oblast bi lahko tako rekoč na mah zagotovila gospodarsko rast, zmanjšala brezposelnost in povečala družbeno blaginjo. V tej strategiji država deluje omejeno, cenejše, hkrati pa ima večjo moč, da napravi (pravni) red. Obsoječa oblast tega ni sposobna in nikoli ne bo, ker njena prva skrb niso slovenski državljani, temveč njihovi tajkunski botri. Ta politika SMC, SD in Desusa (s podporo ZL) vladajoči eliti jemlje sleherno moralno pravico, ki so jo morda še imeli, da vlada slovenskemu narodu. Sprevrženo cerarjevsko vladanje brez moralne legitimnosti je popolnoma ilegalno, je nezakonita uzurpacija in ogroža moralni in siceršnji razvoj naroda. Omenjena elita doma tlači lastne državljane, navzven pa se po kolenih plazi pred Brusljem, Zagrebom in drugimi kapitalskimi centri moči. Temu je treba reči izdaja nacionalnih interesov, to izdajo pa skuša politično-tajkunska elita prikriti z nemoralnim podkupovanjem ljudi s privilegiji in potrošniškimi dobrinami. Da spremenimo to obupno stanje, bomo morali trdo delati več let. Mi moramo postati naše lastno upanje. Organizirati se moramo zdaj, da bomo jutri postali gospodarji svoje usode.Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed