Nastopila je doba zgodovinskega prehoda: z oblasti bomo spravili Pahorja in njegove politične gangsterje ter razlastili tajkune.

Pahor danes – in nikoli več!

Nastopila je doba zgodovinskega prehoda: z oblasti bomo spravili Pahorja in njegove politične gangsterje ter razlastili tajkune.

Čeprav Pahor ustvarja vtis, da je njegova oblast večna, povejmo, da že od francoske revolucije (1789) naprej velja, da so politične spremembe nenehne in normalne, ne pa izjeme in celo nelegitimne. Tudi za Slovenijo velja, da je suverenost v ljudtsvu, ki jo izrazi na volitvah, ne pa v neki vladajoči kliki. Slovenski narod in vsi državljani Slovenije lahko že na predsedniških volitvah utremo pot spremembam, ki bodo iz Slovenije ustvarile državo blaginje. Nastopila je doba zgodovinskega prehoda: z oblasti bomo spravili Pahorja in njegove politične gangsterje ter razlastili tajkune. S to našo preteklostjo, ki nam vlada, smo bili državljani Slovenije preveč potrpežljivi, hkrati pa smo se odpovedovali našim upravičenim željam in zahtevam po boljši družbi. Zato se je v Sloveniji kot razširitev mafijskega načela zaredila neodgovorna in kleptomanska politično-tajkunska elita s Pahorjem na čelu. Le-ta se zna izogniti zakonskim omejitvam in davkom, prilašča si državo kot zasebno lastnino, državna birokracija in mafija pa se zlijeta v sistemu korupcije in podkupovanja. Vse to so vžigalniki etničnega čiščenja Slovencev (predvsem mladih), ki zaradi vladavine mafije in nemožnosti volijo z nogami in odhajajo v tujino. Prav njim nameravamo v najprej ponuditi uresničitev osebnih možnosti podjetniškega uspeha. Vsi državljani Slovenije morajo imeti enake pravice, ne pa da jih onemogoča neenak dostop do izobraževanja, zdravstvenih storitev in spodobnega doživljenjsko zagotovljenega dohodka. Razmere so tudi v Sloveniji takšne, kot jih opisuje Wallerstein: »Tisti na oblasti niso bili še nikoli tako močni oziroma tako bogati, kot so v sodobnem svetu. Tistim pa, ki niso na oblasti (ali vsaj večini takih), še nikoli ni šlo tako slabo, še zlasti, če mislimo relativno, v precejšnjem obsegu pa tudi v absolutnem smislu…«. Oznanjamo novo dobo, ki bo v Sloveniji pometla z izkoriščevalsko in lopovsko politično-tajkunsko elito. Prva metla čaka Pahorja. Z njegovo neizvolitvijo bomo mračne čase pustili za seboj in dali možnost za utemeljitev novega pravičnega zakona in reda. Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed