Pahor je medijsko napihnjen politikant brez svetovnega nazora in za povrh še popolnoma izpraznjene vsebine, zato je najlažji plen rentnikov, korumperjev in ostalih plenilcev.

Pahor

Pahor je medijsko napihnjen politikant brez svetovnega nazora in za povrh še popolnoma izpraznjene vsebine, zato je najlažji plen rentnikov, korumperjev in ostalih plenilcev.

Pahor: vprašanje, kako lahko tako vsebinsko izpraznjen človek in nekarizmatični samovšečnež pritegne tako fantastično veliko volivcev, bo ostalo vprašanje za psihoanalizo. Zato je pomembneje pogledati vprašanje Pahorjevih predatorjev, ki so se razpasli po vseh delih države. Ta država je ostala prežeta s korupcijo in gospodarskim kriminalom, lovke njegovih predatorjev pa so se zavihtele po celotni državi. Zdaj je vsem na očeh, da je Pahor medijsko napihnjen politikant brez svetovnega nazora in za povrh še popolnoma izpraznjene vsebine, zato je najlažji plen rentnikov, korumperjev, kriminalcev in ostalih predatorjev, ki plenijo v imenu države in pravičnosti. Ravno pod Pahorjevo vladavino so predatorji bolj kot kdaj koli vstopili v igro in plenili svoje rente. Pahor je vsebinsko izpraznjen, edino kar je bil sposoben iztisniti iz sebe so trditve, ki so bile maksimalno všečne, vendar na ravni retardiranosti. Pod Pahorjevo vlado, pa tudi pozneje, so državo ugrabile tajkunske interesne skupine. Pahor je zagotovilo za to da preživijo predatorji in korumperji, predatorski in roparski kapitalizem, v katerem je vladajoča politična elita pripustila predatorje k plenu. Novo Pahorjevo petletno predsednikovanje je garancija, da zmagovite rentniške skupine prevzamejo projekte privatizacije podjetij in realizirajo svoje zaslužke pri prodaji podjetij. Kdo bo prodajal katero slovensko podjetje, je že jasno, večino rentniških bitk za privatizacijo je namreč dobljenih, edino kar je nejasno je, ali bodo dobili dovolj časa za mirno izpeljavo postopkov, ki se morajo končati v bogati proviziji in mastnem toku denarja v smeri mrež, ki so privatizacijo omogočile. Povedano na kratko, zagotovljena mora biti minimalna politična stabilnost za keširanje že doseženih privatizacijskih rent, kar zagotavlja nov Pahorjev mandat. Tajkunska omrežja morajo državljanom krasti novih polnih pet let. Imate tega dovolj? Prav. Ne volite za Pahorja.Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed