Pahor ne le da je Slovenijo zakreditiral za dodatnih 10 milijard evrov, s svojo politiko je neposredno kazensko odgovoren za finančni genocid nad državljani.

Ne v predsedniško palačo – na zatožno klop!

Pahor ne le da je Slovenijo zakreditiral za dodatnih 10 milijard evrov, s svojo politiko je neposredno kazensko odgovoren za finančni genocid nad državljani.

Evropski statistični urad (Eurostat) je pred časom objavil, da ima Slovenija izmed vseh držav-članic EU daleč najvišji delež slabih posojil v BDP: 7,5%, skoraj 6% več od drugo uvrščene Češke (1,7%). Ta grozljiva številka je posledica pajdaškega bančnega sistema, ki mu Pahor še naprej daje polno podporo. Gre za podporo povezavi med političnimi gangsterji in ekonomskimi banksterji, kjer saniranje bančne luknje izvajajo prav tisti , ki so jo ustvarili. Katastrofalno slabo prestrukturiranje bančnih posojil imajo v rokah sami banksterji, ki jih je že Pahorjeva vlada postavila na čelo. Ti banksterji seveda delajo v interesu Pahorjeve politike, ne pa v interesu državljanov. Po obdobju, ko so se v največji meri delila slaba posojila (LDS, SDS) je takratni predsednik vlade pišmeuhovsko preslišal vsa opozorila, da je treba slabe terjatve prenesti na slabo banko. Ta je bila ustanovljena vsaj štiri leta prepozno: Pahor ne le da je Slovenijo zakreditiral za dodatnih 10 milijard evrov, s svojim oklevanjem je neposredno kazensko odgovoren za finančni genocid na slovenskimi državljani. Pahor na mestu predsednika republike skrito nadaljuje to politiko in pred državljani skriva podatke o prodajah DUTB, ki deluje netransparentno, brez nadzora in koruptivno. Na ta način ne bo sanacija bančnega sistema nikoli izvedena, državljanom pa bo ostal izjemno visok javni dolg. Živimo zlate čase lobistov, lovcev na hitre zaslužke in njihovih političnih botrov, ki se skrivajo za Pahorjem. Rešujejo se tajkunske banke in podjetja, državljani pa naj še naprej slepo zaupajo modremu Pahorjevemu vodstvu. Kaj je rop banke v primerjavi s slovensko slabo banko? Mačji kašelj. Pošljimo vse pahorje in njihove banksterje tja, kamor po pravici sodijo – ne v predsedniško palačo, ampak pred sodišče!Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed