Pahor ne le da je Slovenijo zakreditiral za dodatnih 10 milijard evrov, s svojo politiko je neposredno kazensko odgovoren za finančni genocid nad državljani.

Ne v predsedniško palačo – na Dob!

Pahor ne le da je Slovenijo zakreditiral za dodatnih 10 milijard evrov, s svojo politiko je neposredno kazensko odgovoren za finančni genocid nad državljani.

Evropski statistični urad (Eurostat) je pred časom objavil, da ima Slovenija izmed vseh držav-članic EU daleč najvišji delež slabih posojil v BDP: 7,5%, skoraj 6% več od drugo uvrščene Češke (1,7%). Ta grozljiva številka je posledica pajdaškega bančnega sistema, ki mu Cerar še naprej daje polno podporo. Gre za podporo povezavi med političnimi gangsterji in ekonomskimi banksterji, kjer saniranje bančne luknje izvajajo prav tisti , ki so jo ustvarili. Katastrofalno slabo prestrukturiranje bančnih posojil imajo v rokah kadri SMC, ki jih je vlada postavila na čelo slabe banke (DUTB). Ti banksterji seveda delajo v interesu vladajoče politike, ne pa v interesu državljanov. Po obdobju, ko so se v največji meri delila slaba posojila (LDS, SDS) je takratni predsednik vlade pišmeuhovsko preslišal vsa opozorila, da je treba slabe terjatve prenesti na slabo banko. Ta je bila ustanovljena vsaj štiri leta prepozno: Pahor ne le da je Slovenijo zakreditiral za dodatnih 10 milijard evrov, s svojim oklevanjem je neposredno kazensko odgovoren za finančni genocid na slovenskimi državljani. Cerar nadaljuje to politiko in pred državljani skriva podatke o prodajah DUTB, ki deluje netransparentno, brez nadzora in koruptivno. Na ta način ne bo sanacija bančnega sistema nikoli izvedena: državljanom bo ostal izjemno visok javni dolg, vladi in tajkunom pa teren, kjer vlada posega v gospodarstvo, v vlado pa posegajo tajkuni. Živimo zlate čase lobistov, lovcev na hitre zaslužke in njihovih političnih botrov. Rešujejo se tajkunske banke (npr. Factor, probanka) in podjetja (npr. ACH, DZS), državljani pa naj še naprej slepo zaupajo modremu Cerarjevemu vodstvu. Kaj je rop banke v primerjavi s slovensko slabo banko? Mačji kašelj. Pošljimo cerarje, pahorje, erjavce in njihove banksterje tja, kamor po pravici sodijo – ne v vladno ali predsedniško palačo, ampak pred sodišče in v zapor na Dobu!

Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed