Ko boste volili tokrat, se spomnite, da so komunisti v DS, SMC in Desusu ter njihovi tajkunski kompanjoni z eno roko še vedno v vašem žepu.

LDS, SMC, PS, DS, SMC, Desus, kakorkoli - vladajo vam komunisti

Ko boste volili tokrat, se spomnite, da so komunisti v DS, SMC in Desusu ter njihovi tajkunski kompanjoni z eno roko še vedno v vašem žepu.

Je morda v tej državi kakšna funkcija, ki je ne obvladujejo nekdanji komunistični funkcionarji ali člani kake druge tajkunske interesne skupine? Poglejmo dejstva. V parlamentu sedi kar nekaj poslancev, ki se ponašajo ne samo s članstvom v komunistični partiji, ampak tudi s sodelovanjem z nekdanjo tajno komunistično policijo, trenutni predsednik vlade je nekdanji funkcionar komunistične mladine, predsednik države nekdanji komunist, predsednik največjega sindikata nekdanji komunistični funkcionar, predsedniki uprav slovenskih časnikov nekdanji komunisti, ustavno sodišče in sodni sistem sta na vseh ravneh prestreljena z nekdanjimi komunisti. Prav tako je vladajoča stranka polna nekdanjih nižjih in srednjih samoupravnih aparatčikov, v državnih podjetjih pa so kot po pravilu vodstva sestavljena iz nekdanjih marksističnih pridigarjev, komunističnih funkcionarčkov in samoupravnih gospodarstvenikov. Da ob vsem tem zaslužnih marksističnih akademikov sploh ne omenjamo. Težko bi trdili, da gre za neverjetno naključje, prej za vzorec, po katerem stari dobri fantje, ki so se kalili v zadnjih letih najbolj podivjanega jugoslovanskega socializma, danes pa si pravijo levica, prevzemajo državo na prav poseben način. Če še vedno menite, da je vse skupaj naključje, se vprašajte, zakaj je na seznamu stotih najbogatejših Slovencev precej nekdanjih zagrizenih komunistov, pripadnikov tajkunskih interesnih skupin, sumljivih likov in potencialnih privatizacijskih kriminalcev in kje so vsi običajni podjetniki. Prav zato to ni naključje, ampak posledica dejstva, da je Slovenija država tajkunskih interesnih skupin, ne pa bleščečih zgodb o uspešnih in svobodnih državljanih. Dejstvo je, da v Sloveniji ne kapitalistične institucije ne pravna država ne delujejo. Vendar tega niso zakrivili tujci niti ni posledica neke nesrečne metafizične lastnosti, inherentne slovenskemu narodu, kaj šele nevidnega sovražnika med nami. Vse je zgolj posledica vsesplošne podrejenosti neformalnim pravilom tajkunskih interesnih skupin. In vse dosedanje vlade so se odločile, da spremenijo državo v servis za interesne skupine in posredno za svoj blagor, volilno telo pa prepričale, da živi v podalpskem raju, kjer so spremembe največja grožnja njihovi čudoviti prosperiteti, medtem ko tajkunske interesne skupine blagohotno skrbijo za njihov mirni spanec. Ko boste volili tokrat, se spomnite, da komunisti v DS, SMC in Desusu ter njihovi tajkunski kompanjoni nikoli nikamor niso odšli, saj so z eno roko še vedno v vašem žepu. Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed