Vsi klici k pravni državi bodo izzveneli v prazno, dokler nam iz politično-tajkunske elite vladajo najresnejši kandidati za Dob, začenši s Pahorjem samim.

Kot predsednik države nam vlada bodoči zaporniki

Vsi klici k pravni državi bodo izzveneli v prazno, dokler nam iz politično-tajkunske elite vladajo najresnejši kandidati za Dob, začenši s Pahorjem samim.

V strankah vladajoče politično-tajkunske elite se je interes »etičnih« stremuških svetohlincev povzpel nad interes slovenskega naroda. Ta interes za lasten žep je koncept zaščitniške države, ki vsem (ne)zaposlenim na obroke deli porcije drobnih giric, namesto da bi dopustila, da si ljudje sami nalovijo velikih rib. Vsi klici k pravni državi bodo izzveneli v prazno, dokler nam iz te elite vladajo najresnejši kandidati za Dob. Začenši s predsednikom republike Pahorjem samim: Pahor bi moral v skladu s svojimi etičnimi načeli že zdavnaj odstopiti. Bil bi na ravni svoje naloge, če bi na svojo zastavo zapisal čistko vseh – predvsem lastnih – političnih pustolovcev in nesposobnežev, tajkunov in lopovov, izkoreninjenje korupcije, nepotizma in privilegijev, pa če je za to potrebno desetkrat povečati Dob. Ker pa je »pravna država« zgolj Pahorjevo modno geslo, mnogi mladi in najsposobnejši Slovenci volijo z nogami, tistim, ki ostajamo, pa ne ostane drugega, kot da zavračamo vsakodnevne laži nesposobnega predsednika države in njegovih režimskih trobil. Pred Pahorjem in vladajočo elito pač ne bomo idioti (Havel). Takšna kot je, pomeni zaroto proti vsem slovenskim državljanom, ki že desetletje praktično živijo v kriznem izrednem stanju. Nekoč nam je vladala prva liga komunistov, danes nam po drugi ligi (LDS, Pozitivna Slovenija) vlada tretja liga Pahorjev, ki je Sloveniji v najkrajšem možnem času vzela prihodnost, državljanom pa dostojanstvo. Prihodnost pripada nam, zato si jo bomo vzeli nazaj. Za začetek bomo v Sloveniji uvedli red! Red se v Sloveniji začne s Pahorjevim padcem na volitvah.Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed