»Vizija 2050« - ta do skrajnosti neumen in nevaren papir sporoča, da Slovenija nima nobene prihodnosti: Cerarjeva vlada se ukvarja z 2050, da ne bi videli, kako je nesposobna leta 2017.erarjeva stranka SMC je bila medijsko ustvarjena stranka, ki je od samega začetka plen rentnikov, korumperjev, kriminalcev in ostalih predatorjev.

Vizija 2050 - norčevanje iz državljanov

»Vizija 2050« - ta do skrajnosti neumen in nevaren papir sporoča, da Slovenija nima nobene prihodnosti: Cerarjeva vlada se ukvarja z 2050, da ne bi videli, kako je nesposobna leta 2017.

Predsednik vlade Cerar je pospremil ti. »Vizijo 2050« z besedami, da »v njej niso zgolj prazne besede, pač pa kažipot« - dejansko, kažipot v propad Slovenije. S takšno »vizijo« Slovenija nima nobene prihodnosti. Vlada je potrdila z levo roko napisano seminarsko nalogo na ravni osnovne šole, ki pa ima za slovenske državljane usodne posledice. »Vizija 2050« namreč temelji na petih stebrih: 1) učenje za življenje (v družbi, ki ji vladajo tajkuni in roparske interesne skupine); 2) inovativna družba (brez ene same inovativne strukturne reforme); 3) zaupanje (v božanske lastnosti nesposobne politične elite); 4) kakovostno življenje (s slabimi plačami, nizkimi pokojninami, nezaposlenimi mladimi in revščino); 5) identiteta (ki jo bodo do konca uničili migrantski tokovi in bruseljske kvote). Ta do skrajnosti neumen in hkrati nevaren papir so sestavljali vladni uslužbenci in za dobre plače zabijali svoj delovni čas in naš davkoplačevalski denar (za to vlado je stran vrženih pol milijona evrov manj kot nič, saj jih ne prigara sama). Rezultat njihovega »dela« je spisek neresnih novoletnih želja. Vladajoče mediokritete nas imajo za norca. Ni večje sramote od te, da se Cerarjeva vlada ukvarja z vedeževanjem o letu 2050 z namenom, da državljani ne bi videli, kako je ta vlada nesposobna leta 2017. Ob tem se s svojimi nabasanimi žepi norčujejo, da »bomo Slovenci leta 2050 srečni ljudje«. Žal je treba za srečo poskrbeti danes in tukaj za vse tiste – to pa je večina slovenskega prebivalstva – ki ga je politika Cerarjeve vlade onesrečila. Naša nesreča je ta vlada in prvo, kar nas bo osrečilo, bo padec te mizerne vlade. Za vse ostalo bomo poskrbeli sami državljani, ko si izvolimo novo vlado z učinkovitim reformnim programom. Naslov tega programa je »Slovenija najprej!«Zgornja vsebina je povzeta po knjigi Propad Slovenije (Balažic, 2016) in predstavlja temelj gibanja Nova prihodnost.

0 0
Feed